Kennismakingsworkshop De Reis van de Held (1,5 PE)

Organisator: 
overige
Locatie: LEUSDEN
(Start)datum: 
10 december 2021

Op diverse data in 2021 wordt in Leusden of Apeldoorn de kennismakingsworkshop 'De Reis van de Held' georganiseerd, een coachingsmethode gebaseerd op de dieptepsychologie van C.G. Jung.

Verdieping in het vak
De Reis van de Held® is als tool onderdeel van een nieuwe coachingsmethode gebaseerd op de dieptepsychologie van C.G. Jung. Zoek je verdieping in je vak en heb je zin in nieuw ‘gereedschap’? Laat je dan inspireren door deze Jungiaanse benadering van het mythologische thema: De Reis van de Held. De Reis wordt uitgebeeld aan hand van tweeëntwintig archetypen die de wetmatigheden van alle soorten ontwikkel- en veranderprocessen laat zien.

Onbewuste processen bewust maken
Door de dieptepsychologische aanpak is deze methode bij uitstek geschikt als analyse-tool waarmee je onbewuste processen bewust kunt maken. Het daadwerkelijke thema, dat mensen op dit moment bezighoudt, wordt zo snel en effectief duidelijk. Je kunt deze methode gebruiken in individuele coachingstrajecten waarbij zelfreflectie van groot belang is. Toegepast binnen een groep, laat het zien welke eigenschappen in een groep vertegenwoordigd zijn en waar mensen staan in hun ontwikkelproces.

Inhoud workshop
Tijdens deze eendaagse workshop maak je kennis met de theoretische achtergronden en ervaar je de praktische inzetbaarheid van de methode. 

Inhoud kennismakingsworkshop:

  • Theoretische achtergrond van de methode
  • Kennismaking met de dieptepsychologische laag
  • Werken met archetypen
  • Didactische werkvormen 
  • Inbreng casus uit eigen praktijk

Kosten
De deelnamekosten zijn € 245,- excl. btw. LVSC leden krijgen 10% korting.

Data najaar 2021
- Maandag 13 september
- Vrijdag 24 september
- Vrijdag 1 oktober
- Vrijdag 15 oktober
- Maandag 25 oktober
- Maandag 8 november
- Maandag 15 november
- Vrijdag 26 november
- Vrijdag 3 december
- Vrijdag 10 december
- Vrijdag 17 december

Informatie en aanmelden
De trainingen worden in Apeldoorn of Leusden gegeven. Dit is afhankelijk van welke locatie het meest centraal ligt voor de deelnemers. Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website van De Reis van de held

 

 

Locatie

Het Coachhuis
Kerkweg 7
3232 RH LEUSDEN
(Start)datum: 
10 december 2021