LVSC Ledenvoordeel

E-coaching

 • eCoachPro - Pluform

eCoachpro heeft al 10 jaar ervaring met veilig, effectief en betrouwbaar online begeleiden. Zij hebben de e-coachapplicatie Pluform ontwikkeld. Bij Pluform zijn de cliënt en het begeleidingsproces als uitgangspunt genomen waardoor er veel zorg is besteed aan de betrouwbaarheid, veiligheid (drie dubbele beveiliging), privacy en gebruikersvriendelijkheid van deze online werkomgeving.

Vanuit Pluform is besloten om tijdens de Coronacrisis nieuwe gebruikers de mogelijkheid te bieden om Pluform gratis te gebruiken. Op deze manier kun je onderzoeken of Pluform voor jou een goed hulpmiddel is om je dienstverlening online te continueren. 

Met het gratis account heb je de mogelijkheid om onze professionele tool Pluform 90 dagen lang te gebruiken. Dat is geheel gratis en vrijblijvend. 

LVSC maakt de komende tijd nieuwe afspraken met Pluform over een ledenkorting op de dienstverlening voor onze leden voor na de Coronacrisis. We houden jullie op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meer informatie over Pluform.

 • MyMindspace (MMS)

MyMindspace vindt het belangrijk dat de zorg/professionele begeleiding zich blijft vernieuwen. Door technische middelen op de beste manier in te zetten willen wij hier aan bijdragen. Om de zorg te vergemakkelijken voor behandelaar en patiënt of begeleider en coachee/supervisant hebben wij een allesomvattend e-health platform gecreëerd. Ons e-health platform dient ter ondersteuning van de behandelaar en zorgt dat patiënten zelfstandig aan de slag kunnen met hun zorgvraag. Wel vinden wij het heel belangrijk dat het persoonlijke karakter van de zorg niet verdwijnt en wij streven er naar om persoonlijk contact en ICT te combineren.

Leden die voor 15 april 2020 een beeldbellen abonnement van 15 euro per maand afnemen voor minimaal 6 maanden, kunnen zes maanden gratis gebruik maken van de e-coach applicatie MMS basis (ter waarde van 14,50 euro per maand). Stuur een mail naar helpdesk@mymindspace.nl met je naam, praktijknaam en lidmaatschapsnummer om gebruik te maken van dit aanbod. Meer informatie over MMS

  Collectief Verzekeringsarrangement LVSC

  Als extra service voor haar leden heeft het bestuur van LVSC in samenwerking met Kendall Mason een voordelig verzekeringsarrangement samengesteld. Dit arrangement biedt leden de mogelijkheid om optimaal te kunnen profiteren van collectieve voordelen op relevante ondernemersverzekeringen zoals arbeidsongeschiktheid en beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidMeer informatie 

  Ondernemerschap

  ALFA business school voor Coaches

  Fiona Zwart verzorgt speciaal voor Coaches de ALFA business school. ALFA staat voor Aandacht, Lef, Focus en Anders. Het volledige programma is erkend met 7,5 PE punt voor je bijscholing. Ga jij aan de slag met de groei van je coachpraktijk? "Verdien een goede boterham met jouw coachpraktijk en werk alleen nog met de leukste klanten." "Leer hoe je jouw klant kunt bereiken met strategische marketing zonder trucjes en een 'ja' krijgt op jouw aanbod." "Werk aan de groei van jouw coachpraktijk en word een betere ondernemer."

  LVSC leden ontvangen  10% korting op ALFA business school voor Coaches (7,5 PE). De kortingscode kun je opvragen via info@lvsc.eu of lees het in de nieuwsbrief.  Meer informatie en aanmelden

  Social media training

  Jouw.studio biedt diverse handige social media trainingen voor zelfstandig ondernemers. Het seminar en de masterclasses zijn door ons erkend met 0,5 PE punt voor je bijscholing. 

  Social media. Je hebt er vast wel van gehoord. Misschien ben je er ook al zakelijk mee in aanraking gekomen. Social media heeft in de afgelopen jaren flink aan terrein gewonnen en daarmee zijn allerlei kansen ontstaan. Klantenwerving, marktonderzoek, product branding, personal branding en sales ... het kan tegenwoordig online met behulp van de platformen. Hoe ga jij met deze verandering om? Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

  LVSC leden ontvangen 10% korting op de social media trainingen van jouw.studio (de kortingscode kun je opvragen via info@lvsc.eu of vind je in de nieuwsbrief). Meer informatie en aanmelden

  Permanente Educatie

  LVSC erkent bijscholingsactiviteiten voor coaches en supervisoren alleen als deze aan de kwaliteitseisen voldoen. We kennen in dat geval PE punten toe die je kunt opvoeren voor je herregistratie als coach of supervisor. In het activiteitenoverzicht vind je het actuele aanbod van bijscholing met korting voor leden (filter bij Organisator op Extern) .

  Congressen

  LVSC leden ontvangen korting op de prijs van een aantal relevante congressen voor het vakgebied. Hieronder vind je een overzicht van congressen met korting voor leden. Kijk op het activiteitenoverzicht voor actuele data en meer informatie over deze congressen. 

  • HRD congres Liefde voor leren (feb)
  • Next Learning (apr)
  • Dag van de Coach (jun)
  • Congres Positieve Psychologie (okt)
  • Jaarcongres Corporate culture (nov)
  • Jaarcongres Verandermanagement (dec)

  Vakliteratuur

  • Tijdschrift voor Coaching

  LVSC-leden ontvangen 25% korting op een abonnement op het Tijdschrift voor Coaching. Meer informatie of abonneren.

  • Tijdschrift M&O

  Leden sluiten een abonnement af met 50% korting in het eerste abonnementsjaar en 30% korting in daaropvolgende abonnementsjaren. Gebruik voor korting deze link: 
  Meer informatie of abonneren.

  Tags: 
  Ledenvoordeel