Lucht-je-hart-gesprek

Speciaal voor zorgprofessionals

LVSC wil zorgprofessionals, die in deze tijd van de Coronacrisis onder enorme druk staan, graag helpen en een steuntje in de rug bieden. Wij hebben daarom het initiatief genomen tot een gratis 'Lucht je hart gesprek' voor zorgverleners.

Lucht je hart gesprek - LVSC

Gratis 'Lucht-je-hart-gesprek'

Heb je behoefte om even stoom af te blazen of je hart te luchten nu je moet werken in bijzonder onzekere en zware tijden? Een groot aantal zorgmedewerkers heeft extra drukke en zware werkdagen, waarop er veel van hen gevraagd wordt. Andere zorgprofessionals hebben het rustiger maar leven en werken in onzekere tijden en hebben ook vragen en zorgen. Een gesprek met een professionele coach of supervisor kan enorm helpen om even afstand te nemen van je werk, weer op adem te komen en jezelf weer voldoende op te laden.

Zorgprofessionals kunnen contact opnemen met onze gekwalificeerde en ervaren professioneel begeleiders, die speciaal voor zorgprofessionals een gratis online of telefonisch Lucht-je-hart-gesprek aanbieden. 

Gekwalificeerde supervisoren en coaches staan klaar

Bij LVSC vind je professionele supervisoren en coaches van hoog niveau. Onze geregistreerde professioneel begeleiders hebben een gedegen supervisiekunde en/of coach opleiding afgerond, zijn ervaren en volgen intervisie en bijscholing. Zij vinden het belangrijk om zichzelf als supervisor en coach te blijven ontwikkelen en de hoogste kwaliteit te bieden. Een LVSC geregistreerd supervisor of coach voldoet aantoonbaar aan de kwaliteitseisen. 

Vind een supervisor of coach voor een 'Lucht-je hart-gesprek'

De coaches en supervisoren die meedoen aan dit initiatief hebben een speciale specialisatie aan hun profiel toegevoegd. Je kunt in ons register zoeken op de specialisatie Lucht je hart gesprek. Daarnaast kun je nog zoeken op een specifieke beroepsregistratie (supervisor of coach) en/of een specifiek werkveld, zoals gezondheidszorg.

Persbericht 

Wij hebben een persbericht opgesteld over ons initiatief Lucht je hart gesprek voor zorgprofessionals. Lees het Persbericht Lucht je hart gesprek