Tijdschrift voor Begeleidingskunde

Tijdschrift voor Begeleidingskunde

Begeleidingskunde is de praktijkwetenschap die zich richt op het begeleiden van het leren en ontwikkelen van professionals. Het Tijdschrift voor Begeleidingskunde draagt bij aan de ontwikkeling van dit vakgebied door wetenschappers en professionals, denkers en doeners, vragers en aanbieders, opleiders en afnemers met elkaar in interactie te brengen. 

Het tijdschrift kent vier rubrieken: Praktijk en Professie, Kennis en Kunde, Ontmoetingen (de Weg) en Gelezen. Elk nummer bevat een column en nieuws vanuit de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC). 

TsvB shop

Wil je eens kennismaken met Tijdschrift voor Begeleidingskunde? In onze shop kun je zowel de nieuwste als een eerder verschenen uitgave van TsvB aanvragen! 

>> Koop direct een uitgave van TsvB in onze shop! <<

Gratis artikelen

Op de kennisbank zijn per uitgave enkele artikelen gratis te  downloaden. Ook uit de meest recente uitgave!

Abonneren

Het Tijdschrift voor Begeleidingskunde verschijnt vier keer per jaar. Onderdeel van het abonnement is het online archief, te vinden via www.tsvb.nl.
 

Ja, ik abonneer mij op TsvB 

Voorwaarden abonnement

Tarieven 2020

  • Reguliere abonnementsprijs per abonnementsperiode (4 uitgaven): € 65,- excl btw en inclusief verzending.
  • Buitenland: toeslag binnen de EU + € 18,-, buiten de EU + € 19,-.
  • Los exemplaar (zolang de voorraad strekt) kost € 17,50 excl btw. en incl. verzending. Koop een los exemplaar via onze shop
  • Digitaal exemplaar (pdf) kost € 6,25 excl. btw. Koop een digitaal exemplaar via onze shop
  • LVSC-leden ontvangen het tijdschrift gratis.

Korting voor leden van: Noloc, NVvA, NVP, St!R en Studievereniging INPUT. Zij betalen € 48,75 excl. btw.

Start abonnement

Je abonnement op TsvB kan ingaan per begin van ieder kwartaal. Afhankelijk van wanneer je abonnement ingaat, ontvang je het eerste nummer in maart, juni, september, november of december. 

Opzeggen

Het abonnement geldt tot wederopzegging. Je hebt een opzegtermijn van één kwartaal. 

Extra jubileumuitgave in 2020

In 2020 bestaat LVSC 40 jaar! Speciaal voor deze gelegenheid verschijnt er in november 2020 een jubileumuitgave van Tijdschrift voor Begeleidingskunde. TsvB-abonnees en LVSC-leden ontvangen dit extra jubileumnummer geheel gratis!